مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

باسلام. رای مهريه صادر شد زوج محكوم شد، آخرين روز فرصت تجديد نظر اومد لايحه داد (البته استناد كرد به برگه ای كه جعل كرده بود) هزينه دادرسی رو نداد ، ١٠ روز ديگه بهش فرصت دادن ، خطا رو برطرف كنه ، دوباره اومد آخرين روز اخطار ! دادخواست اعسار از هزينه دادرسی داد !!!!!!!!!!!!! مدير شعبه متوجه شد داره وقت تلف می كنه (٤تا وكيل داره)
بنده تقابل لايحه اماده كردم، از بنده نگرفتن ، گفتن صبر كن به اعسار رسيدگی بشه بعد !
آيا امكان داره لايحه بنده رو قبول كنن ؟ چون ادعا زوج اصلا جعل ِ !!!! كذب و دروغ و پوچ ِ
صرفا برای وقت تلف كردن

پاسخ ها :

یک وکیل

بهرحال دادگاه باید به ادعای اعسار اول رسیدگی کند بعد به تجدیدنظرخواهی ایشان