مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام روز شنبه مهریه ام را از طریق ثبت به اجرا گذاشتم و آپارتمان همسرم را توقیف کردم. با توجه به اینکه همسر من نظامی است و هم اکنون هم در منزل سازمانی زندگی می کنیم و در همین شهر یک آپارتمان هم دارد که فعلا دست مستاجر است. اما بعد از به اجرا گذاشتن مهریه من مستاجر را از خانه بیرون کرده. با این اوصاف این خانه جزء مستثنیات دین محسوب می شود یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باارائه مدارکی دال بر داشتن ملک دیگر از مستثنیات دین خارج است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص رییس اداره ثبت ملاک عمل است و قابل اعتراض

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در منزل زندگی کند مستثنیات دین محسوب می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید اثبات نمایید که خانه در ید مستاجر بوده است

و اگر اثبات گردد که خانه به اجاره داده شده است با شرایط خاصی ، ممکن است جز مستثنیات دین محسوب نگردد اگر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد