مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری هستم و متاهل

سلام من میتونم از پدافند هوایی به انتظامی یا سپاه انتقالی بگیرم؟
چون در استان سکونتم پدافند هوایی نیست من در گلستان هستم و نزدیکترین جا بابلسر میباشد آیا راهی هست برای انتقالی؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ البته عنوان سوال با متن سوال تفاوت دارد‌. در عنوان سوال اشاره به فراری بودن کرده اید ولی در متن سوال اشاره به انتقالی کرده اید. علی ایحال برای در جریان قرار گرفتن دقیق از موضوع انتقالی ، بهتر است که به شکل حضوری پیگیری بفرمائید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه خیر