مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال اتباع خارجه

باعرض سلام وادب.بنده ایرانی وشوهرم تبعه ی خارجی است.پاسپورت اقامتی داره.امروزاداره کارصاحب کارش روجریمه ی سنگی کرده به خاطرنداشتن کارت کارگری.براکارت کارگری اقدام میکنیم ولی راهی نیست که جریمه روپرداخت نکنیم یاتخفیفی بگیریم.باتشکرازپاسختون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شوهر شما ، متاسفانه دارای تخلف شده است . طبق قانون ، اتباع خارجه بایستی برای اشتغال در ایران ، هم ویزای کار داشته باشند ، و هم پروانه کار داشته باشند . فلذا جریمه ای که شوهر شما ، بابت تخلف خویش متحمل شده است ، بایستی به نحوی پرداخت شود .

مصطفی بهرامی

جناب آقای مصطفی بهرامی :

با سلام . مطابق قوانین ایران استخدام اتباع بیگانه‏ بدون مجوز قانونی ممنوع است و کارفرمایان کارگاه‏ هایی که اتباع خارجی بدون پروانه کار را به‏ استخدام درآورند بابت اشتغال غیرمجاز هر کارگر خارجی معادل 10 برابر حداقل دستمزد روزانه‏ جریمه می‏شوند.
بنابراین شما می توانید از طریق اداره کار پیگیر باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون کارفرما ‌مرتکب جرم شده است و باید جریمه پرداخت گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری روزانه 500 هزار تومان جریمه دارد
امکان تخفیف وجود دارد