مشاوره حقوقی رایگان - ارسال نشدن پرونده از کلانتری به دادسرا

سلام حدود چهارده روز پیش اس ام اس ابلاغیه برای من اومد که شکوایه شما با کد رهگیری ..... به کلانتری ..... ارجاع شد که در واقع همون دستور قضایی بود و افسر تشکیل پرونده بعد از تکمیل مدارک به من گفت پرونده رو بصورت سیستمی فرستادم دادسرا ولی امروز دوباره اس ام اس ابلاغیه برام اومده که شکوایه شما با کد رهگیری ..... به کلانتری ..... ارجاع شد و دوباره دستور قضایی اومده و افسر پرونده به من گفت این با دادسرا درخواست ارسال پرونده فیزیکی رو داره که دو سه روز دیگه میفرستم و حالا میخواستم ببینم این حرفی که افسر پرونده با من زده درسته یا نه؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده بایستی به شکل سیستمی و فیزیکی به دادسرا ارسال شود . معمولا کلانتری از محتویات پرونده ، دو نسخه تهیه می کند که یک نسخه در نزد خودشان می ماند ، و یک نسخه را به دادسرا ارسال می کنند . به نظر می رسد که در رابطه با سوال شما ، اهمال کاری صورت گرفته است .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله کلانتری می بایست پرونده فیزیکی را به دادسرا ارسال نماید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است اصولا آری
حضوری پيگير ماجرا شوید