مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به وصول مهریه

با سلام و خسته نباشید به شما....من و همسرم به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردیم و خانومم اقرار به وصول 14 سکه بهار آزادی کردن....و همچنین اقرار کردن که پدر و مادرشون در جریان هستن در این اقرار نامه....خواستم بپرسم آیا امکان برگشت مهریه از طرف خانومم و یا خانوادشون وجود دارد با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری می باشد و قبلا این پرسش مطرح گردیده است . و در گذشته به این سوال و پرسش ، به شکل کامل ، جامع و تفصیلی پاسخ داده شده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما مگر تحت شرایطی خاص