مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به وصول مهریه

با سلام و خسته نباشید....من و همسرم به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردیم و همسرم اقرار به وصول 14 سکه بهار آزادی کردن....و همچنین در اقرار نامه اقرار کردن که پدر و مادرشون مطلع هستن.....خواستم بدونم امکان برگشت مهریه از طرف خانومم یا خانوادشون وجود دارد؟با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اقرار نامه همسر شما ، که به طور صریح و منجز و بدون هیچ قید و شرطی در دفتر اسناد رسمی به منصه ظهور رسیده است ، امکان مطالبه مهریه از سوی همسر شما ، منتفی شده است و شما بری الذمه شده اید .

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام،خیر انکار بعد از اقرار در قانون مسموع نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است