مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه سند دار با قولنامه

پدر من در سن 86 سالگی بدون اطلاع وراث دیگر خانه سند دار خود دار توسط یک قولنامه به اسم برادر کوچکتر من زد بعد از فوت پدرم ایا برادر من میتواند بدون اطلاع بقیه وراث و بدون اینکه سند به نام اون باشد ملک را بفروشد؟
و ایا میتواند بعد از فوت پدرم برادرم میتواند با ان قولنامه سند را به اسم خودش برگرداند؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به اسم برادرتان قولنامه باشد می تواند ادعای مالکیت ملک را داشته باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله میتواند خانه را به صورت
مبایعه‌نامه عادی انتقال بدهد

خیر برای انتقال سند رسمی ، برادر شما باید دادخواست به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نماید و مالکیت ایشان اثبات گردد
و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر بیع نامه مطابق قانون تنظیم و عقد بیع صحیح واقع شده باشد بله، از سوی دیگر می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه بقیه وراث تقدیم دادگاه نماید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری
البته مفاد اسناد و مدارک حائز اهمیت است
بدیهی است اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
اگر در قالب وصیت باشد وصیت نسبت به کل اموال تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است