مشاوره حقوقی رایگان - قرض

سلام
اینجانب مهرماه 1400 مبلغ 10 میلیون تومان به شخصی قرض دادم که اسفند 1400 برگرداند ولی تا الان که اردیبهشت 1402 بهم پرداخت نکرده، رسید بانکی هم میتونم بگیرم، ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

و بعد دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با مدارک پرداخت خود دادخواست مطالبه وجه طلب به دادگاه تقدیم نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه وجه و تاخیر تادیه تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا جهت مطالبه طلب خود اظهارنامه ارسال کنید و دو روز فرصت بدهید و در اظهارنامه شماره کارت خود را اعلام کنید.
اگر ظرف دو روز پرداخت نکرد با ارائه پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید.