مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری ضرب و جرح

سلام بنده ازهمسرخودبه دلیل ضرب وجرح وتوهین شکایت کردم پزشک قانونی هم رفتم،با مامورکه برای ابلاغ رفته بودم او حضورنداشت به بنده گفتن برو برات ابلاغیه میاید،حالا یک ماه گذشته و خبری نشده ازآنجایی که درشهردیگری است من هم حضوری مراجعه نکردم،حالا چه اقدامی بایدانجام دهم؟؟آیا پرونده رابه دادگاه میفرستدکلانتری؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کلانتری پس از تکمیل پرونده ، مراتب را به مرجع قضایی صالح به همراه پرونده اعلام می نماید و برای شما پیامک ارسال خواهد شد .