مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من در اتوبان قم در لاین کندو در حال حرکت بودم که باخودروی که پنچر کرده و کنار گاردریل نگه داشته بود و هیچ گونه علایم خطر هم نداشت و حتی چراغ خطرهاشم روشن نبود تصادف کردم و راننده که درحال تعویض لاستیک بود متاسفانه فوت کرد، و دقیقا همون جا که خودرو توقف کرده بود چراغهای اتوبان دوتاش خاموش بود وتاریک بود اون منطقه، سوال اینکه مقصر منم یا طرف فوت شده؟ سوال دیگه اینکه بابت خاموشی چراغ ها میتونم شکایت کنم و از کجا شکایت کنم؟ ممنون از لطفتون،

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید
و باید میزان تقصیر شما و طرف مقابل و ... مشخص گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین مقصر با افسر راهور است و نظر کارشناس تصادفات ملاک عمل است .