مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت با مدرک دیپلم در حالی که لیسانس دارم

اینجانب از نیروهای ایثارگری بند د شاغل در وزارت نفت می باشم. بعد از اتمام کار و دریافت اولین حقوق به بنده اعلام شد که رشته شما مورد نیاز صنعت نفت نیست و باید با دیپلم تبدیل وضعیت شوید. لین در حالی است که در آزمون 29 اردیبهشت خود وزارت نفت رشته بنده را استخدام می نماید.
حال برای با توجه به این موارد می توانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم که اگر رشته من مورد نیاز نیست پس چرا در آزمون خود وزارت جذب دارید. یا تقاضای لیسانس غیر مرتبط برای استخدام نمایم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید از طریق دیوان پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی شرایط خاصی دارد که باید انها را دارا باشید . اگر هستید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله در دیوان عدالت دادخواست مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید