مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام.بنده از یکی از دوستانم کلید ویلا گرفتم که تعطیلات برم اونجا.بعداز برگشت از تعطیلات رفتم کلید رو پس بدم که گفت نه،هرچقدر میخوای دستت باشه هروقت خواستی برو‌.من اگه خواستم برم میام ازت میگیرم.مجدد 2هفته بعد بنده باز رفتم ولی به ایشان اطلاع ندادم.2روز آنجا بودم روز آخر خواهر ایشان با مامورنیرو انتظامی اومدن جلوی ویلا و دادوفحاشی که ما خانه‌ی ایشان رو تصرف کردیم.بعداز اینکه مامور فهمید خواهر ایشان بهم کلید داده گفتن بااجازه بوده و رفتن.حالا این خانواده مدام به بنده مسیج میدن و ایجاد مزاحمت میکنن و نفرین و فحاشی.جاداره بگم بنده همون لحظه ویلارو تخلیه کردم و کلید رو هم دادم.الان میخوام بدونم تاچه حد حق با ایشانه و چقدر بامن.برای این همه مسیج فحش و نفرین چیکار کنم؟ایشان میگه تو دزدی و بدون اطلاع رفتی.منم گفتم خود شما گفتید کلید بماند و هروقت خواستی برو... لطفا راهنماییم کنید.مشکل بزرگی شده برای خودم و خوانوادم.ممنونم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.میتواند به اتهام توهین وفحاشی وافترا وایجادمزاحمت شاکی شود وباوجود پیامکها به نتیجه میرسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با اجازه انها بوده حق با شماست و سرقتی صورت نگرفته و جرم تصرف عدوانی به نتیجه نمیرسد زیرا سو نیت نداشتید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مدارکی دال بر فحاشی دارید می توانید علیه کسی که فحاشی نموده شکایت نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت توهین و فحاشی می توانید شکوائیه توهین را مطرح نمایید و به پرینت پیام ها استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اتهام توهین وفحاشی وافترا وایجادمزاحمت شاکی شود وبه پیامک‌ها استناد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی توهین و ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود