مشاوره حقوقی رایگان - فسخ عقد

سلام من حدود یکسال عقد کردم الان 2 ماهه متوجه شدم که خانمم فرزند خوانده این خانواده هستش عده ای میگن عقدمون باطل هستش چون اجازه پدر نبوده از پدر و مادر اصلی هم هیچ اطلاعی نیست
آیا عقد فسخ میشه؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پدر ایشان اطلاع نداشته عقد نسبت به ایشان غیرنافذ است

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
راجع به اذن پدر بین حقوقدان ها و فقها اختلاف هست که شرط صحت عقد هست یا خیر
ولی از باب فریب امکان طرح اثبات فسخ وجود دارد گرچه مطابق با آراء و رویه به این دلیل که دو ماه از دانستن شما می‌گذرد احتمال موفقیت بیشتر از پنجاه درصد نمی‌باشد همچنین است اثبات ابطال ازدواج به واسطه عدم اذن پدر یا تحصیل اجازه دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان عقد این موضوع را به شما نگفته اند می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید.
توجه داشته باشید اگر با همسرتون مشکلی ندارید بهتر است به صرف دختر خوانده بودم عقد را فسخ نکنید و یا طلاق ندهید.
توجه داشته باشید که نیازی به اجازه پدر دختر نیست و عقد شما باطل نمی باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر به نظر نمی رسد از موارد فسخ نکاح باشد ، لیکن تشخیص قضات رسیدگی گننده ملاک عمل می باشد ، از سوی دیگر به شرایط فرزند خواندگی نامبرده نیز می بایست توجه نمود ،‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر فسخ نکاح امکانپذیر نیست مطلقا

طبق قانون اگر اسم پدر خوانده در شناسنامه زوجه ثبت شده باشد اذن ایشان برای ازدواج زوجه کافی است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در زمان عقد این موضوع را به شما نگفته اند می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید.ولی باید از زمان اطلاع شما زیاد نگذرد چون این حق را ازدست میدهید