مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر. جعل سند. و جعل امضا و کلاهبرداری

1-پدر بنده در سال 1333حدود 40جریب زمین زراعی از توابع کوهرنگ به مبلغ 300تومان خریداری کرد. 2-برادر خانم وی (دایی بنده) نیز اسرار داشت که با وی شریک شود اما پول نداشت و لذا در قباله قید کردند که اگر دایی بنده تا فلان تاریخ 150 توان به پدرم داد شریک زمین باشد در غیر اینصورت زمین کلا متعلق به پدر بنده است. 3-دایی بنده نه تنها پولی نداد بلکه قباله را نیز بدست اورده و سر به نیست کرد. 4-دایی بنده نه خود و نه ورثه اش حتی یک بار هم کشت یا تصرفی در زمین نداشته اند 5-از سال 33 تاکنون نه تنها زمین در تصرف خانواده بنده بود بلکه شواهد -قراین -مدارک و مستندات همه دال بر تصرف و مالکیت ما میباشد. 6-اما در سال 70 تمام فامیل بر سر تقسیم کامل زمین اختلاف پیدا کرده که باعث تقسیم دوباه زمین شد و چون خانواده بنده ساکن خوزستان بودیم پسر دایی بنده با توجه به اطلاعی که از فقدان قباله داشته و همچنین، عدم حضور ما ، با نوشتن یک قباله جعلی بنام پدرش و جعل امضاء افراد شناخته شده و با اغفال چند نفر از افراد بیسواد فامیل، انها را قانع کرد تا دست نوشته ای با این مضمون به او بدهند (که اقای x (پسر دائی بنده) دارای 40 جریب زمین در این منطقه میباشد). 7- در سال 92 وی یک بار دیگر استفاده کرده و با نشان دادن همان دست نوشته که فاقد هر گونه ارزشی است اقدام به فروش زمین پدری بنده کرده است. و بجز همان دست نوشته هیچ دلیل و شاهد و مدرک و تصرفی هم ندارد و لذا از شما اساتید محترم استدعا دارم بنده را راهنمایی کنید که اولا باتوجه به عرایض فوق دادخواست بنده باید چه و چگونه و در چه زمینه ای باشد ثانیا از شما خواهشمندم اگر امکان دارد کمی برایم توضیح دهید. عجر و عزتتان با خداوند متعال. و ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید