مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

خواهر به برادرخود وکالت تام برای فروش یک خانه شخصی و ی زمین که ارثیه پدرش بود را به برادر خود می‌دهد برادر هردو ملک رافروخته و به خارج فرار میکنی آیا خواهر می‌تواند ملک خودراپس بگیرد 2 سال از این موضوع گذشته

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بله قابلیت اقدام دارد جهت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا انجام کار با اینجانب تماس بگیرید 09121573239 موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد وکالتنامه حائز اهمیت است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
خواهر صرفا می تواند علیه برادرش طرح دعوا کند و ثمن معامله را مطالبه کند.
معامله با وکالت و به صورت قانونی انجام شده و شکایت علیه خریدار نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط و مدارک موجود که باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر می بایست دادخواست الزام به ارائه حساب دوران وکالت راعلیه وکیل تقدیم دادگاه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
اصولا ابطال معامله امکان ندارد
ولی با توجه به مفاد وکالتنامه میتوانید پیگیری نمایید
و دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معامله با وکالت و به صورت قانونی انجام شده فقط برای مطالبه وجه میتواند اقدام کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام طبق یک شرایطی خاص بله امکان پذیر است ولی کار تخصصی است اینطور نیست که با دادخواست صرف انجام شود باید اول دقیق مطالعه پرونده کنیم