مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اسکن کارت ملی و شناسنامه

باسلام
من با شرکتی می‌خوام همکاری در فروش داشته باشم و برای این کار باید عضویت را در سایتشون برای همکاری انجام بدم و مشخصات خودم از جمله عکس کارت ملی و شناسنامه را بارگزاری کنم و از من شماره کارت و شبا برای پورسانتی که از فروش محصولات بهم تعلق میگیره واریز بشه از کجا بفهمم که سایتی که می‌خوام باهاش همکاری کنم کلاهبرداری نیست ؟
و اینکه اصلأ با این مدارک میشه سوء استفاده کرد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از آینده نمی‌توان سخن گفت تحقیق نمایید و سپس اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سایت های معتبر اقدام کنید و اگر مطمان نیستید اطلاعات در اختیارشان نگذارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در قسمت پایین سایت اگر شرکت معتبر باشد می بایست نماد اعتماد ملی داشته و دارای تاریخ اعتبار داشته باشد . مشخصات کامل شرکت در نماد اعتماد ملی نوشته شده است . هم چنین در همان قسمت مجوز کسب وکار شرکت ذکر شده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دور از ذهن نیست ممکن است باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تا رمانی که اقداماتی صورت نگرفته است نمی‌توان شخص یا شرکتی را متهم کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست ولی سایت‌هایی که ای نماد دارند قابل اطمینانترن