مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار و حق جذب و بهره وری

سلام وقت بخیر بنده نزدیک دوسال است که دریک شرکت مواد غذایی مشغول کار هستم در ابتدا توافق کردیم که ماهیانه مبلغ 900 هزارتومان بابت هزینه جذب و بهره وری و مبلغ سیصدهزارتومان بابت حق سختی کار که در فیشهای سال 1400 قیدشده پرداخت گردد متاسفانه بعلت عدم دسترسی به فیش حقوق این دو پرداختی از آغازسال 1401 حذف گردیده و ماهیانه مبلغ 700 هزارتومان همراه بافیش پرداخت شده که علاوه بر حذف سختی کاراینجانب بنده را بعنوان کارگرساده به اداره کارمعرفی کرده انددرحالی‌که بنده بعنوان برقکار وتاسیسات مکانیکی مشغول کارهستم لطفاراهنمایی بفرمایید
‌‌ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص می‌بایست شکایت نمایید تا تمام حق و حقوق به شما پرداخت گردد و بیمه به صورت صحیح رد بگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از لیست مشاغل سخت و زیان بار اداره کار موضوع را پیگیری کنید و سپس اقدام حقوقی نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر قرارداد کار با شرکت دارید مطابق آن می بایست عمل شود به اداره کار محل خود مراجعه نمایید .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . می توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید و کارفرما را ملزم به پرداخت حقوق خود نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و درخواست تصحیح عنوان شغلی و پرداخت ما به التفاوت حق بیمه را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید