مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام همسر در شناسنامه

سلام،قصد تغییر نام کوچک در شناسنامه ام را دارم
آیا بعد از تغییر اسمم، میشه اسمم رو در شناسنامه ی همسرم به اسم جدید تغییر بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است منع قانونی ندارد

لیلا شکیب

سرکار خانم لیلا شکیب :

سلام ایشون هم بایستی شناسنامه جدید درخواست بدن و مدارک تغییر نام شمارو هم ارایه بدن تا نام جدید ثبت بشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید در صورت

عدم حصول نتیجه از ثبت احوال

برای تغییر نام کوچک می بایست به دادگاه عمومی مراجعه نمود و دادخواست تغییر نام را طرح کرد.

طرح دادخواست تغییر نام کوچک و نام های مذهبی مستلزم پرداخت هزینه دادرسی مطابق با دعاوی غیر مالی است.

تصمیم گیرنده نهایی در خصوص تغییر نام شما و سایر نام ها قاضی دادگاه حقوقی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پس از دریافت حکم قطعی از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید ،

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا پیشنهاد می‌شود که در ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید ولی این کار را نکنید چرا که ثبت احوال برای شما تغییر نام انجام نمی‌دهد در مرحله اول هم باید از طریق دادگاه حقوقی شهر خودتان طرح دعوی کندی به طرفیت ثبت احوال شهرستان محل صدور تنظیم شناسنامه و متن و دادخواست و دفاعیات نیز با ما وکلاست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا عرض کنم تغییر نام با توجه به اینکه ساده به نظر می‌آید مراحل و شرایط خاص خود را دارد و با توجه به این که 1 بار قابل انجام است بهتر است قوی‌تر عمل نمایید و در خصوص سوال دوم بلی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید در اداره ثبت نام اصلاح شود