مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت از مسبب سرقت اپارتمان

با سلام . چند روز پیش یکی از همسایه ها در هنگام خروج از پارکینگ در را باز گذاشته که سارق از فرصت استفاده کرده و وارد پارکینگ مجتمع شده .بعد از سرقت لوازم داخلی یک خودرو در هنگام خروج کلید و ریموت ها رو برده صورتجلسه پلیس 110 موجود است . حالا برای تغییر ریموت ها و مغزی قفل های ورودی مبلغ 8 ملیونی به مجتمع تحمیل شده . همسایه خاطی اعلام کرده من خسارت مجتمع را نمی‌دهم. شکایت کنید اگز میتونید قانونی از من بگیرید . آیا طرح شکایت از این فرد امکان پذیر هست و این موضوع شامل تبصره و بندی می‌شود. جبران خسارت و هزینه دادرسی با کیست ؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید علیه آن شخص اظهارنامه دهید و کلیه خسارت ها را بر اساس فاکتور و گزارش 110 درخواست نمایید

لیلا شکیب

سرکار خانم لیلا شکیب :

اگر مدارکی دارید که اثبات کنید ایشان درب را باز گذاشته اند از باب تسبیت و ایجاد خسارت امکان طرح دعوا وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از بابت تسبیب خسارت قابل مطالبه است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام این موارد اثباتش سخته تعیین میزان تقصیر چه میزان است ؟

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید شکایت کنید هزینه دادرسی ابتدا با خواهان است در صورتی که حکم به نفع صلدر شود محکوم علیه مکلف به پرداخت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایل و مستنداتی دارید می توانید اثبات کنید امکان شکایت وجود دارد و تمام هزینه از ایشان دریافت میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارائه دوربین های مداربسته دادخواست مطالبه خسارت بدهید.
بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر پرداخت نکرد می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

برای تقصیر نامبرده می بایست دلیل و مدرک کافی داشته باشید ،

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از باب تسبیت و ایجاد خسارت امکان طرح دعوا وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرکی دال براینکه او در را باز گذاشته و درست همان موقع دزد وارد شده بلی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب تسبیب مطابق قانون مسئولیت مدنی می توان به این قضیه نگاه کرد . یک فعل زیانبار ، ورود خسارت و عمل این اتفافات اخیر ، همسایه مقصر . به همین سبب شما اگر رابطه علت و معلولی را هویدا کنید ، می توانید خسارات را مطالبه کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد