مشاوره حقوقی رایگان - پول از طریق فیش بانکی واریز کردم

یه مقدارش پرداخت کرده ومابقی مانده چطوربایداقدم بکنم ودرضمن چقدرزمان اداری میبرددرمبلغ باقی مانده 300میلیون تومن هزینه‌های دولتی و هزینه وکالت چقدر می‌شود بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
سوالتان نیمه کارست
ولیکن هزینه دادرسی درمرحله بدوی3/5 درصد مبلغ
و حق الوکاله توافقی میان شما و وکیل است
درخصوص مدت زمان رسیدگی هم اصلا نمیشود پیش بینی کرد بستگی به میزان پروندهای شعبه ارجاع شده و سرعت عمل کارمندان شعبه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را اقامه کنید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای مرحله‌ی بدوی 3 و نیم درصد برای مرحله‌ی تجدید نظر 4 و نیم درصد الوکاله توافقی می‌باشد با توجه به سایر شرایط در صورت تمایل روانی تماس بگیرید تا در اختیار شما گذاشته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه دادرسی درمرحله بدوی3/5 درصد مبلغ
و حق الوکاله توافقی میان شما و وکیل است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید زمان رسیدگی قابل پیشبین نمی باشد، هزینه حق الوکاله وکیل طبق آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکلا می باشد ، هزینه دادرسی یا همان هزینه دولتی مشمول می شود 3/5 درصد مبلغ خواسته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و پرسش مذکور به شکل نا واضح بیان شده است . فلذا لازم است که سوال خود را با رعایت قواعد نگارشی ، به صورت شفاف بیان کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق بانک مربوطه محاسبه شود تا پرداخت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بدهید هزینه وکیل و دادرسی خود سی میلیون تومان