مشاوره حقوقی رایگان - موتور دستکوب

سال 86 وانت پیکان صفر خریداری کرده اقدام به تعویض پلاک کرده ام
بیست روز قبل همین ماشین رو به فروخته ام امروز کارشناس تعویض پلاک گفته موتور دستکوبه در حالیکه اصلا همچین چیزی وجود خارجی ندارد
حالا به آگاهی معرفی کرده اند نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما پاسخ خواهید داد اطلاعی ندارید میفرستنتون به دادسرا اونجا منع تعقیب میخوره با جریمه یا بدون جریمه بعد معرفی میشید به راهور جهت تعویض پلاک