مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

باسلام
بنده دانشجو دانشگاه افسری نیرو زمینی ارتش هستم، در زمان استخدام طبق معاینات پزشکی انجام شده سلامت جسمی و روانی توسط پزشکان مربوطه تایید شده و در مدت 10 ماه خدمت در دانشگاه براساس اتهامات واهی فرمانده و براساس رایزنی های که این شخص با بیمارستان 505 ارتش بدون حضور من انجام داده رای به مشکل روحی و افسردگی من دادند.طبق پیگیری هایی که در این مدت دو سال از تعلیقم انجام دادم بیمارستان 501 ارتش رای به سلامت من دادند و همچنین نزدیک به 12 پزشک متخصص اعصاب و روان غیر نظامی مشکلی در روح و روان من ندیدند ،
در این مدت حقوق و حق بیمه هم مرتب پرداخت شده
سوال من از شما این است که دیوان عدالت اداری می تواند براساس پیگیری های که خود انجام می دهد رای به بازنشستگی من یا رای به برگشت من به خدمت بدهند؟؟؟؟
و آیا پس از رای دیوان عدالت ارتش یا هر نوع ارگان نظامی می تواند از رای سرپیچی کند..لطفاً راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید به رای کمیسیون پزشکی بیمارستان 505 اعتراض کنید تا پرونده به شورای عالی پزشکی آجا ارسال گردد.
من سرهنگ حقوق ارتش بودم الان وکیل هستم با من ازطریق مشاوره تلفنی دادگاه تماس بگیرید. وکیل علی کشاورز

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر رای دیوان لازم الاجراست برای ارگان مربوطه