مشاوره حقوقی رایگان - مشکل درب غیر اصولی پارکینگ آپارتمان

با سلام. بنده واحدی از آپارتمان 12 واحدی یکسالی هست خریداری کرده ام که در سند تک برگ قید شده دارای پارکینگ تفکیکی و انباری می باشد. پارگینگ بنده طوری در نقشه افتاده که فقط از طریق درب پشتی ساختمان قابلیت تردد دارد. و این درب پارکینگ هم چون از پشت ساختمان می باشد ساختمان پشتی مدتی است از سازنده شکایت کرده که باید بسته شه و غیرقانونی هست این درب و باعث مزاحمت شده . حالا اگر در نهایت دادگاه رای به پلمپ شدن و بسته شدن این درب بدهد تکلیف پارکینگ واحد بنده چیست. چون در صورتمجلس تفکیکی هم دقیقا پارکینگ من همینجا هست و راه ترددی به جز اون درب پشتی ندارم. ضمناً دربی در صورتمجلس مشخص نشده و فقط جانمایی پارکینگ صورت گرفته. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون شهرداری پروانه ساخت صادر کرده است اصولا امکان پلمپ درب پارکینگ وجود ندارد مگر در موارد خاص

که در این صورت باید شهرداری تعیین تکلیف نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادگاه رای داد که بسته شود آنوقت سریعآ باید با مدارک وقت مشاوره حضوری بامن بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی به عنوان شخص ثالث ورود پیدا کنید . با این عنوان که به حقوق مکتسبه قانونی شما ، خلل وارد شده است . اگر رای دادگاه صادر شده باشد و حکم به پلمپ درب مذکور داده شود ، به عنوان اعتراض ثالث اجرایی وارد شوید ‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در دعوا وارد شوید و دادخواست ورود شخص ثالث بدهید اگر حکم پلمپ داده شد هم به عنوان ثالث اجرایی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا از طریق شهرداری بگیری نمایید در صورتی که پاسخی دریافت نکردید از طریق مراجع محترم قضایی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب کارشناشی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات شهرداری و مفاد صورتمجلس تفکیکی ملاک عمل است،