مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام وخسته نباشید . من چندسال پیش یک قطعه زمین چهاردیواری شده به صورت قولنامه ایی خریداری کردم وپس از مدت چهارپنج سال ملک رافروختم به کسی و بعداز چندماه که معامله کردیم طرف میره استعلام میگیره متوجه میشه که ملک بنام شخص دیگری است و ازمن دردادگاه شکایت کرده وحدودا دوسالی میشود که مرا محکوم کرده چون من به دلایلی شخصی خودم امکان حضوردردادگاه رانداشتم ایشان هم با گرفتن وکیل وشکایت ازمن مرا محکوم کرده وضمنن شخصی که من از ملک راخریدم چندسالی است که فوت شده خواستم بدونم که من مرتکب جرم هستم یا کسی که این ملک رابمن فروخته است وضمنن شخصی که ازمن ملک راخریده خودش کارمند شهرداری است وقبل ازانجام معامله اقدام به انجام کرفتن استعلام نکرده متاسفانه این فرصت را داشت که برود استعلام بگیردچون مدارک راحدودیک هفته دراختیارش گذاشتم میتوانست استعلام بگیرد اما بعدازگذشت چندماه پس ازمعامله اقدام به استعلام گرفتن کرده بود که متوجه میشود که ملک مورد دارد خواستم بدونم با وجوداینکه طرفی که من ازش ملک روخریدم فوت کرده من چکاربایدبکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه کردید که در جلسه دادرسی
حاضر نشده اید

اگر شما مبایعه‌نامه خرید دارید
شما باید دادخواست مناسب به طرفیت ورثه اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به طرفیت وراث دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بین مسئله کیفری و مسئله حقوقی باید تفاوت قائل شد چرا که هر کدام از این ها آثار مختلفی دارند ممکن است پرونده ای را بتوان شکایت کیفری کرد ولی به صلاح نباشد یا بر عکس بنابر این اینکه حقوقی طرح دعوی کنیم یا شکایت کیفری انجام دهید پس از بررسی دقیق و کامل پرونده است و باید اظهارات شما را نیز به صورت مشاوره تلفنی یا حضوری اخذ کنیم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اطلاع نداشته اید مجرم نیستید بای به رای اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به نظر می رسد که برای اشراف کامل بر موضوع طرح شده ، تمامی جوانب آن با بررسی بیشتر و تحت مطالعه قرار دادن مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع ، مورد مداقه قرار گیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه وراث دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم دادگاه قطعی شده است مطابق آن عمل می شود ،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد