مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مجدد ثبت شد

سلام خسته نباشیدمن یک پرونده دارم درمورد شکایت بنده از مادرشوهرم ورای صادرشده وهمه اتهامات رد شده است حتی اعتراض بنده هم نسبت به این پرونده رد شده بخاطر کافی نبودن دلایل و رائ هم قطعی است اما دوباره پیامک اومده ک پرونده شما مجدد ثبت شد یعنی چی؟

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

به شعبه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیامک ارسال شده برای شما ، صرفا در جهت فرآیند اداری پرونده است . و گاهی اوقات نیز به شکل نادرست ابلاغ می شود . بنابراین همان طور که اشاره فرمودید ، پرونده شما مختومه شده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند حضورا به شعبه مراجعه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یک پروسه اداری است ابلاغات مهم به شما پیامک می‌شود و در سامانه ابلاغ هم قابل مشاهده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به این صورت می‌توان پاسخ داد فقط می بایست مراجعه نمایید