مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سهم الارث شوهر

من سه ماه میشه قانونی طلاق گرفتم،طبق رای دادگاه که غیابی بود مهریه کامل به من تعلق میگیره وفقط یک سکه بخشیده شده،پدر شوهر سابقم 7ماهه فوت کرده،.من به خاطر احترام به اونا اقدام نکرده بودم شوهر سابقم معتاد وکارتن خواب شده بود وبیش از هشت ماه بود کسی ازش خبری نداشت،حالا من مهریه رو میخوام از طریق اداره‌ثبت اقدام کردم ولی خبری نشده پدر شوهرم به اندازه مهریه من برای پسرش ارثیه گذاشته واگر هم کمتر باشد به اندازه چند سکه کمتره
الان برادرانش برای انحصار وراثت اقدام کردند چکار کنم که مهریه من رو به من بدند وبالا نکشند،چگونه جلوی فروش خونه واملاک اون مرحوم رو بگیرم تا بتونم از طریق ارثیه مهریه رو بگیرم
ممنونم بابت راهنمایی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست توقیف سهم الارث زوج را بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و درخواست توقیف سهم الارث زوج از ماترک پدر را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرسشگر ارجمند
ابتدا جهت مطالبه مهریه باید از طریق دفترخانه وقوع عقد نکاح اقدام کنید و سپس با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام به توقیف سهم الارث زوج ازطریق دادگستری بفرمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
بهتر است تامین خواسته اخذ گردد....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی که از طریق محاکم قضایی یا اجرای ثبت مهریه نسبت به سهم الارث شوهر خویش اقدام به توقیف کنید تا مهریه و سایر حقوق مالی خویش را به دست بیاورید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفترخانه ازدواج و اجرائیات اداره ثبت اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست توقیف و فروش سهم الارث شوهر و تامین خواسته

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نیز می‌توانید نسبت به سهم الارث همسرتان مطالبه مهریه کنید و از آنجایی که مهریه جز بدون ممتازه می باشد ابتدا باید آن را پرداخت کنند