مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهام متوفی از شرکت تعاونی توضیع

پدر من صاحب 15 درصد از سهام شرکت تعاونی توضیع بود و بیست سال پیش فوت کرد چطور در مورد ارزش سهام سود سالانه و مطالبه آن اقدام کنیم و چطور میشه از ارزش سهام و مقدار سود سالانه اطلاع پیدا کرد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که صورت جلسه هیات مدیره شرکت را مطالبه کنید و آن ها را مورد مطالعه قرار دهید تا از کم و کیف قضیه با خبر شوید . حتی لازم اسن که اساسنامه شرکت را نیز مورد مطالعه قرار دهید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اساسنامه‌ی شرکت را مورد مطالعه و بررسی قرار دهید و مطابق شرایط آن اقدام کنید در خصوص این که اگر شخصی از سهام بران فوت نماید یا مشکلی به وجود بیاید توافقاتی صورت گرفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سایت روزنامه رسمی مراجعه کنید و آخرین تغییرات شرکت و اساسنامه را بررسی کنید احتمالا چنین مواردی پیش بینی شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه دادخواست‌مطالبه سود معوقه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا گواهی انحصاروراثت اخذ نمایید سپس به شرکت مذکور مراجعه نمایید و پیگیری نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید به دفتر شرکت رجوع کنید بیلان مالی را تقاضا کنید و حساب های مربوط به شرکت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از شرکت تعاونی مربوطه استعلام بگیرید