مشاوره حقوقی رایگان - ایا شخص مزبور مجرم است؟

سلام. یکی از رفقای بنده اقدام به خرید صندلی کرده و وجه واریز کرده و مدارک فرستاده که علیرغم اینکه به او وعده داده بودند کارش را بطور کاملا قانونی راه می اندازند حالا متوجه شده که این اشخاص کلاهبردار هستند و میخواهد شکایت کند.سوالی که من دارم این است که با توجه به اینکه شخص صندلی ای تحویل نگرفته و صرفا از او کلاهبرداری شده ایا شکایت او میتواند به ضرر خودش تمام شود؟ایا شما توصیه میکنید موضوع را به پلیس امنیت گزارش دهد یا برایش دردسر میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بعید است خودش مجرم شناخته شود
لکن موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

خیر فروش صندلی نمیتواند از مصادیق کلاهبرداری باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
توضیحات شما ناقص است
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد ‌.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر شکایتی مبنی بر کلاهبرداری دارید می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرا شکایت نمایید، ربطی به پلیس امنیت ندارد ، اگر طرف شغل ساخت صندلی دارد و مغازه یا کارگاه دارد موضوع کیفری نیست می بایست دادخواست الزام انجام تعهد تقدیم دادگاه نمایید یا استرداد پولتان را بخواهید ،

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال مبهم است پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توضیحات شما دارای ابهام است . و به شکل شفاف و مفهوم بیان نشده است . فلذا شایسته است که سوال خود را به نحو شفاف بیان کنید تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید جزییات بررسی شود اما کلاهبرداری نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متوجه مورد نشدم ولی به نظر باید شکایت کند چون درصورت پیگیری کلاهبرداران هم ممکن است ناخواسته پای ایشان وسط بیاید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا بررسی شود که ایا این موضوع از مصادیق جرم کلاهبرداری هست یا خیر ؟