مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام وقتتون بخیر من یک ماهه اومدم خطم رو زدم به نام یه نفر دیگه
بعد شوهرم بهم شک الکی داره
اگه بخواد بره پرینت بگیره میتونه بگیره؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرینت از خط تلفن همراه، تنها از طریق حکم مقام قضایی صورت خواهد پذیرفت و فرد رأساً نمی‌تواند با مراجعه به شرکت مخابرات، اقدام به پرینت از تماس‌ها و پیامک‌های رد و بدل شده کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شک الکی داره و شما کاری نکرده اید جای نگرانی نیست و نیازی به انتقال خط نبود.
ولی در صورت شکایت با دستور قضایی امکان پرینت خط وجود دارد حتی اگر سیم کارت واگذار شده باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
خیر مگر زوج شکایت نماید و دلیل
به دادگاه ارائه کند و دادگاه دستور گرفتن پرینت را صادر نماید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر بنام شخصی به غیر از شما باشد خیر ایشان نمیتواند پرینت بگیرد حتی اگر بنام شما هم خطی وجود داشته باشد نمیتواند مستقیما مراجعه و پرینت بگیرد بلکه باید به دادگاه مراجعه و سپس با دستور دادگاه اقدام به اخذ پرینت نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ورود به حریم شخصی افراد ممنوع است مگر با حکم قاضی

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام خط باید به اسم خودشان باشد تا بتواند پیرنت بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با دستور قضایی امکان پذیر است

نرگس سالاری

سرکار خانم نرگس سالاری :

سلام
گرفتن پرینت صرفا با طرح دعوا و گرفتن حکم دادگاه امکان پذیر هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با مراجعه به مراجع قضایی ، داشتن نامه قضایی و صلاحدید قاضی تهیه شده امکان پذیر بوده و نامه به صورت مهر و موم شده برای قاضی ارسال می شود و خود مشترکین نمیتوانند آن را دریافت کنند . همچنین در صورتی که مالک خط باشید فقط میتوانید پرینت اس ام اس هایی که خودتان ارسال کرده اید را به شرح تاریخ ، ساعت و شماره گیرنده دریافت کنید و محتوای اس ام اس ها ذخیره و ارائه نمیشود. همچنین در خصوص مدت زمان ذخیره پیامک در مخابرات هم بستگی دارد که قاضی از چند ماه قبل نیاز به پرینت اس ام اس داشته و در دستور چه مدت زمانی را بیان کرده است. با توجه به اینکه قانون دریافت پرینت اس ام اس متغیر است معمولا" برای تماس 6 ماه اخیر و پیامک 3 ماه اخیر استعلام داده میشه .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی خاص

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
پرینت مکالمات و پیامک ها صرفا از طریق دستور قاضی است
قاضی هم چنانچه ادله ای توسط شاکی عرضه شود که پرینت را لازم بداند اقدام به این کار می‌کند
شش ماه سابقه در مخابرات می‌ماند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نه فقط با دستور دادگاه امکانپذیر است

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر فقط با استعلام مرجع قضایی امکان پذیر هست.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
از تاریخ انتقال و ثبت سیم کارت بنام شخص دیگر خیر ولی تحت شرایطی میتواند زمانی که خط بنام شما بوده اقدام کند

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به صورت عادی قابلیت اخذ پرینت ندارد مگر با شکایت در مرجع قضایی و دستور از مقام قضایی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با دستور مقام قضايي مي توان گرفت

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
با طرح شکایت رابطه نامشروع بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا در صورت شکایت با دستور قضایی امکان دارد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
خیر مگر شکایت کند و قاضی دستور پیرینت دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر شوهر شما می‌خواهد مکالمات تلفنی شما را پرینت بگیرد، ابتدا باید مطمئن شود که فرایند پرینت گرفتن از مکالمات تلفنی قانونی است و با قوانین مربوط به حفظ حریم شخصی سازگار است. در بسیاری از موارد، پرینت گرفتن از مکالمات تلفنی بدون رضایت طرف مقابل، ممنوع و غیرقانونی است و ممکن است با پیگرد قانونی برای شخصی که پرینت گرفته است همراه باشد.

در صورتی که شوهر شما می‌خواهد به هر دلیلی اطلاعات مکالمات تلفنی شما را بدست آورد، بهتر استکه ابتدا با شوهرتان در مورد شک او صحبت کنید و سعی کنید مساله را با راهکارهای منطقی و صلح آمیز حل کنید. اگر زمینه ای برای شک شوهرتان وجود دارد، می‌توانید با ارائه اطلاعات و مستندات مربوطه به او کمک کنید تا شک او برطرف شود. در صورتی که شک او بی‌مورد است و او همچنان به دنبال پرینت گرفتن از مکالمات تلفنی شما است، می‌توانید با مراجعه به مراجع قانونی و مشاوره با وکیل ، حقوق خود را در این زمینه مطالبه کنید.