مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت خرید

باسلام ببخشید من سال 95 مقداری لباس و پارچه از یه شخصی خریدم برا مغازه ام و بابت لباس ها یک سوم پول و دوسوم دیگر بدهی را سفته دادم بعلت مشکلات ورشکست شدم و نتوانستم که بدهی خود را پرداخت کنم و حتی شرایط طوری نبود که برم و از ایشان مهلت بگیرم چون زندان بودم طرف هم سفته ها را برد و شکایتم کرد حالا که سال 98 است من دوباره افتادم زندان برادرم کارمندی ساده است رفت که با مصلحت بدهی را بصورت اقساطی پرداخت کند ولی طرف اصلا کوتاه نمیاد و قاضی پرونده هم یک هفته مرخصی رفته و از بستگان نزدیک شاکی من است البته به گفته خودش حالا خواستم ببینم نتیجه چیست چه رای ممکن است صادر شود ما چکار باید انجام بدیم با شرایط سخت شاکی کنار بیایم یا صبر کنیم تا قاضی پرونده حکم صادر کند

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ان شا الله مشکل حل می شه و اگر موافقت حاصل بشه در خصوص اعسار شما به زودی خارج می شید از زندان