مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید
من و شوهر سابقم با طلاق توافقی در تاریخ 11/10/97جدا شدیم و طبق توافق من 50 میلیون نقد و 30 میلیون طی یک فقره چک به تاریخ 20/7/98 دریافت کردم و توی رای ذکر شده که اگر چک پاس نشه من میتونم روند مهریه ام رو ادامه بدم و 299 تا سکه رو به اجرا بزارم
چک پول نشد و چک رو مسدود کرده بودن و از من به عنوان خیانت در امانت شکایت کردن
الان من چجوری میتونم بقیه مهریه امو بگیرم
(خودم بیکارم و هیچ پشتوانه ای ندارم و این اقا هم خیلی منو اذیت کرد 3 سال طول کشید تا راضی به طلاق توافقی شد حتی خونه ای که مال من بود رو فروخت که ازش شکایت کردیم فروش مال غیر که برای طلاق توافقی مجبور شدم رضایت بدم روی خونه هم میتونم اقدامی کنم یا نه؟)
امروز رفتم اجرای احکام گفتن براش احضاریه میفرستیم تا هفته اینده اگه اقدامی نکرد حکم جلب میدیم راهی هست که بتونم حساب یا اموالشو مسدود کنم در توانم نیست که وکیل بگیرم ممنون میشم کمک کنین

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با حکم دادگاه درخواست اجراییه بدید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص شکایت فروش مال غیر از آنجائیکه رضایت داده اید دوباره نمی توانید شکایت کنید.
در خصوص توقیف اموال و حساب در طی لایحه ای به اجرای احکام درخواست خود را بیان کنید