مشاوره حقوقی رایگان - سلام

سلام من در محل کارم در خیابان بود که یک مکان هست که با مجوز بسته شده بود یک نفر بدون توجه به علایم وارد محوطه شده و ماشین محل کارم در اونجا پارک بود و اون فرد به بنده گفت که ماشین رو بردارم تا رد بشه من هم با همکارانم سوار بر ماشین شدیم که بریم شروع به فحاشی کرد و بند عصبانی شده به سمت نفر رفتم اون نفر بعد از دیدن من از ترس موتور نتونست کنترل کنه به زمین خورد بعد من رسیدم به راننده گرفتم و گفتم برای چی به من فحش دادی نفر ترک نشین هم که خورده بود شروع به فریاد کرد بنده زنگ زدم به پلیس و طرح شکایت کردم و کلانتری دادگاه الان دادگاه این دو نفر گفتند که من اینها رو به زمین زدم در صورتی که دو تا از همکارانم شاهد بر قضایا بوده اند تکلیف من چه میشود ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما به شکایتتان ادامه بدهید .او باید برای ادعای خود دلیل ومدرک ارئه کند.یاالله