مشاوره حقوقی رایگان - نصب آسانسور در ساختمان 20 ساله

با عرض سلام و احترام خدمت کارشناس محترم حقوقی
اینجانب مالک آپارتمان طبقه اول از یک ساختمان 8 واحدی چهار طبقه، 20سال ساخت و بدون آسانسور هستم. از حدود 10سال پیش نصب آسانسور مطرح شد اما شهرداری به دلیل نداشتن جایگاه مناسب و عمر ساختمان مجوز نداد، برای همین ما مخالفت کردیم، 5واحد شکایت کردند دادگاه حق را به ما داد، 3واحد فروختند و رفتند، اما مالکین جدید بیکار ننشستند و دوباره پیگیری کردند. حالا میگویند که وکیلی به آنها گفته اگر هیئت مدیره تشکیل دهند ، با اکثریت میتوانند پیروز شوند و مجوز بگیرند، در حالیکه شهرداری به ما گفته بود حتی ما یک دانگ از یک واحد هم داشته و مخالف باشیم مجوز نمیدهد. آیا قانون تغییر کرده است؟؟؟؟
اصلا آیا ساختمان 8 واحدی هیئت مدیره می خواهد؟
آیا میتوانند دوباره شکایت کنند و پیروز شوند؟؟
لطفا مرا راهنمایی فرمایید
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر تغییر نکرده- ساختمان هشت واحدی هیئت مدیره نیاز دارد- امکان پیروزی وجود دارد