مشاوره حقوقی رایگان - فوت مشکوک

با سلام خدمت شما
در مورخ هشتم مهرماه نود هشت.. مادرم با من تماس گرفت و گفت خواهرم تمامی تلفن‌های خود را جواب نمیدهد. که بعد از پیگیری من و مادرم به درب منزل ایشان رفتیم. بعد از تماس با 125 و آمدن آنها از راه پنجره آپارتمان وارد منزل خواهرم شدیم و دیدیم خواهرم فوت کرده به حالتی که از دهان و بینی آن خون بیرون زده بود.. وقتی اورژانس اومد گفتند که تمام کرده... که بعد تیم پزشکی قانونی آمدن جنازه برای بررسی بیشتر منتقل شد... از آن مقام تقاضا دارم ما را راهنمایی کنید تا خون خواهرم پایمال نشود.. با کمال تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ضمن تسلیت به شما خانواده محترم , باید پاسخ پزشکی قانونی بررسی شود و بسیاری از امارات دیگر , حتما و بدون شک از وکیل استفاده کنید