مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

سلام من یک وانت پیکان به صورت وکالتی به اسم برادرزاده ام زدم و قرار شد چن ماه بعد پول ان را بدهد چون دستش خالی بود .و ما مبایعه نامه ای ننوشتیم چون فامیل بودیم .
الان بعداز یکسال پول ماشین را نداده و تعویض پلاک هم رفته و ماشین را به اسم خودش هم زده.
و من میخاهم اقدام کنم برای شکایت برای گرفتن پول خودرو ک 87 میلیون بوده .

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دادخواست الزام به پرداخت ثمن‌ بیع همچنین اثبات وقوع بیع را از دادگاه بخواهید

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام دادخواست الزام به پرداخت ثمن بدهید