مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام بنده با محاسبه تاخیر و تادیه محکوم به پرداخت 650 میلیون تومان شدم وجلب شدم و به زندان رفتم در زندان تقاضای اعسار کردم و بعد سند گذاشتم و بیرون اومدم در دادگاه اول اعسار بنده رد شد و مجدد با مدارک کامل تر و لایحه تقاضای مجدد اعسار در دادگاه تجدید کردم اگر مجدد در دادگاه تجدید نظر اعسار رد بشه باید برگردم زندان در حال حاضر باسند آزاد هستم
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری
راه دیگری جز پرداخت نیست

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

بله متاسفانه در صورت رد اعسار مجددا ب،زندان بازگردانده میشید