مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام و وقت بخیر بنده بایت چک 175 میلیون تومانی محکوم به پرداخت 650 میلیون تومان شدم و به زندان رفتم در زندان تقاضای اعسار کردم و بعد از مدتی با سند بیرون اومدم در دادگاه شرکت کردم و اعسار م رد شد و مجدد با مدارک کامل تر در دادگاه تجدید نظر تقاضای اعسار کردم اگر در تجدید نظر هم رد بشه اعسار باید به زندان برگردم ؟؟؟؟لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید بنده رو

پاسخ ها :

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام اگر اعسار رد شود روی وثیقه اقدام می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اعسار شما رد شود بعد از مدتی شما میتوانید دوباره دادخواست اعسار را مطرح نمایید