مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شوهر از زن برای اجرای تمکین بعد از محکوم شدن شوهر به پرداخت نفقه

سلام و خسته نباشید سال 93 شوهرم خانه را ترک کرد شوهرم در خانه ای که مال من بود زندگی می کرد چند وقت بعد من درخواست نفقه دادم و شوهرم در دادگاه حاضر نشد و دادگاه به نفع من رای داد بعد از مدتی شوهرم درخواست واخواهی و تجدیدنظر داد و چون خارج از مهلت قانونی و بعد از صدور حکم اجرائیه پرداخت نفقه بود. دادگاه واخواهی و تجدیدنظر را رد کرد و حکم پرداخت نفقه قطعی شد ( ماهانه حدود 5 میلیون بابت نفقه و اجاره خانه) و الان بعد از چند وقت شوهرم شکایت اجرای تمیکین کرده و من باید در تیرماه 1402 در دادگاه خانواده حاضر شوم. حال سوالم اینجاست منکه الان حدود 200 میلیون بابت همین پرداخت نفقه و اجاره خانه از سال 98که گفتم حکمش قطعی شده از شوهرم طلبکار هستم که می توانم اموالش را توقیف کنم یا جلبش کنم ولی من دنبال وصول طلب 200 میلیون نرفته ام حال اگر در اجرای تمکین من محکوم شوم ایا 200 میلیون که بابت نفقه و اجاره خانه از سال 98 بوده که حکمش قطعی شده است و در اجرای احکام است می شود باطل شود؟ راه حل چیست خواهش می کنم جواب دهید. همچنین او در دادخواست اجرای تمکین نوشته که من خانه ای با اثاث البیت در روستا دارم در حالی که هم من و هم خودش ساکن شهر هستیم ایا می تواند بگوید من بروم در روستا زندگی کنم؟ همچنین وی در سال 93 بدون اذن من ازدواج مجدد کرده ایا این به درد من می خورد؟ خواهش می کنم به همه سوالاتم جواب بدهید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
اری اقدامات انجام شده می‌تواند کمک کننده با‌شد....

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

تعداد سوالاتتون زیاد بود لطفا با مشاوره تلفنی پاسخ تک تک سوالاتتون بگیرید