مشاوره حقوقی رایگان - برای کارت بانکی که از قبل داشته گم کردم خاستم یک کارت دیگر بگیرم ممنوع الخدمات شدم

سلام بنده برای دریافت کارت بانکی خود که از قبل مفقود شده بود به بانک مراجعه کردم در مرحله اخر گفتم ممنوع الخدمات هستی نمیشه گفتن باید بری ثبت احوال بپرسی من هم شکه شدم چن از خد مطمعن بودم که کار غیر قانونی نکردم رفتم کارت ملی هوشمندم رادادم وارد کردن گفتن گفتن شما سربازی رفتی گفتم بله تمام کردم الان 4 ساله کارته پایان خدمتم اومده که حتی در انجا نزد خد داشتم دادم به اداره ثبت احوال نگاه کردن گفتن که بله مشکلی نداره اما اداره ثبت احوال گفتن تو سیستم زده شما فرار از خدمت داری بخاطر اون ممنوع الخدمات شدی هم کارمند ثبت احوال هم‌ بنده شکه شدیم چن اگه فرار از خدمت دارم چرا کارت پایان خدمتم اومده وچرا از اون مدت که کارتم اومده اگه ممنوع خدمات هستم چرا پاسپورت گرفتم سیمکارت خریدم سند زدم اداره کاریابی رفتم باهمون کارت حتی خارج ازکشور هم کربلا رفتم چرا اونارو انجام دادم اما برای یک کارت عابر بانکی که از قبل داشته وبرای دریافت کارت خد ممنو الخدمات شدم میشه راهنماییم کنید که چرا اینطور شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

شما از هر ارگانی ممنون الخدمات از کارت ملی شید باید اونجا مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا بررسی کنید که چه ارگانی اقدام به ممنوع الخدماتی کارت ملی شما کرده نسبت به رفع حل ان اقدام شود