مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل قولنامه به محضر

باسلام بنده یک سوم یک واحد رایکسال قبل با قوانامه وقرداد رسمی از ساززنده بهورت پیش فروش بدون امضای مالک خریداری کردم وحالا که از زمان تحویل ردشده وسازنده الباقی واحدهای خودش را فروخته وبرای خریداری سهم من از این واحد ارزش خیلی کم از قیمت واقعی پیشنهاد می دهد وحاضر به مراجعه به محضر نمی شود ایا این قرداد ارزش قانونی دارد ومن باید چه کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام اگر طبق قرارداد مشارکت در ساخت باید مالک آن واحد را امضا می کرده اعتبار ندارد والا فروشنده باید طبق قرارداد تحویل دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قرارداد معتبر است
و شما میتوانید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید و