مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بدون شاهد

با سلام، در سال86 زمینی در روستا خریدم که متعلق به ورثه بوده و فاقد هرگونه سندی، فقط از مردم روستا بپرسی، میگن این زمین مال فلانیه، البته اکثر زمینهای روستا اینطوریه و مالک قدیمی هستند. حال من بعنوان خریدار و 4 نفر ورثه بعنوان فروشنده، قولنامه دستی نوشتیم بدون امضای شاهد. آیا نیاز به امضای شاهدی هست؟یا خیر؟ قیمتی در قولنامه مشخص نشده، و من هم پولی پرداخت نکردم. ولی نوشتن و امضا کردن که این زمین را به من فروختن، ایا من مالک زمین هستم؟ یا میتوانند قولنامه را فسخ کنند؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام قولنامه بدون تعیین ثمن معامله فاقد هرگونه ارزش و اعتباری است