مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکیل برای زمینی که قولنامه ای خریداری شده

باسلام و خسته نباشید من پیرزنی فلج ویلچری هستم که مستاجر و در شهر قم غریب هستم اینجا کس و کاری ندارم 20سال پیش 51متر زمین از آقایی خریداری کردم که فقط یک برگ قولنامه بیشتر بمن نداد و یک جا را نشانم داد و گفت زمینت این است حالا متوجه شدیم که زمین صاحب دیگری دارد که سند و پروانه ساخت دارد نمیدانم چکار کنم وکیلی خواستم بگیرم که گفت پول پیش باید بدهی تا وکالت را قبول کنم همه وکلا پیش پرداخت میخاهند ولی من فعلا پولی در بساط ندارم نمیدانم چکار کنم آیا خودم میتوانم بروم شکایت کنم از فروشنده آیا به نتیجه میرسم تورو خدا کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بعد از گذشت 20 سال و عدم تصرف ملک بعیده به این راحتی به نتیجه برسید . فقط میتوانید درخواست ابطال معامله و مطالبه ثمن معامله را کنید