مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل اپارتمان

سلام با عرض خسته نباشید
بنده یک اپارتمانی دارم که از مادر و بردارم وکالت بلازل گرفتم چون وام گرفتن همه چی به اسم اوناهست و هیچ قولنامه ای ندادن به من الان چطور می تونم پس بگیرم نه سند میدن نه خونه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف وکالتنامه ایجاد مالکیت نمی‌کند باید دید مستند دیگری وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند بدید.البته قبلش در خصوص ادله اثبات دعوا با یک وکیل حضوری یا تلفنی مشاوره بگیرید