مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی

با سلام بنده حدود 4 ماه پیش از احدی از آشنایان که مغازه گوشی فروشی دارن اقدام به خرید یک لپ تاپ کردم که پولی پرداخت نکردم با گذشت چند روز و استعلام قیمت متوجه شدم حدود 4 تا 5 میلیون گرانتر از قیمت معمول حساب کرده که باهاش تماس گرفتم جهت استرداد که قبول نکردن حالا با گذشت 4 ماه با توجه به اینکه پولی هم پرداخت نکردم و قراردادی موجود نیست تکلیف چی میشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید پول را پرداخت کنید اگر از خیار غبن میخواستی استفاده کنید باید سریع اقدام میکردید