مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه 5نفره بدون شاهد

این سوال را قبلا انجام دادم اما نتوانستم وارد شوم. در سال 86 در روستا زمینی خریدم که متعلق به 4 نفر ورثه می باشد. قولنامه دستی در منزل نوشتیم. من بعنوان خریدار و 4 نفر بعنوان فروشنده امضا کردند. در این قولنامه متراژ زمین و قیمت قید نشده! شفاها قیمت را صحبت کردیم. من هم قیمت کمی آن زمان برایم سنگین بود، مبلغی پرداخت نکردم! اما در قولنامه قید شده: این زمین را فروختیم به فلانی. بعد از مدتی قولنامه را خواستن تا معامله را فسخ کنند، من گفتم گم شده و ندادم! الان با قولنامه فوق میتوانم مالکیتم را اثبات کنم؟ و ایا این قولنامه هم نیاز به شاهد داشته؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام درمبایعنامه ای که قیمت و متراژ ذکر نشده عقد باطل است مگر اینکه ثابت کنید قیمت آن توافق و زمین مورد نظر در مشخص و در تصرف شما بوده است.