مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقت بخیر
امروز برای من ابلاغ اومده با عنوان قرار نهایی برای الزام به تمکین،من اگه تمکین نکنم چه عواقبی داره؟ و تا کی میتونم تمکین نکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوجه باید تمکین کند مگر تحت شرایطی خاص
باید
آرا صادره به نظر برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما به صورت غیر قانونی تمجید ننمایید نفقه به شما تعلق نمی‌گیرد همچنین همسر می‌تواند بدون طلاق دادن شما ازدواج دوم به نماید دلیل عدم تمکین شما نیز حائز اهمیت می‌باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تمکین کردن یا نکردن دو تاثیر دارد تمکین کنیو نفقه برقرار است نکنید نفقه شما قطع می‌شود و اصطلاحا شما ناشزه میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا هر زمان که بخواهید می توانید تمکین نکنید و دادگاه نمی تواند شما را به زور مجبور به تمکین کند.
فقط اگر تمکین نکنید دادگاه شما را محکوم به تمکین خواهد کرد و از تاریخ قطعیت حکم به شما نفقه تعلق نمی گیرد و از طرفی زوج اگر درآمد کافی داشته باشد می تواند دادخواست ازدواج مجدد بدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه اگر تمکین نکند ناشزه محسوب میشود و نفقه ان ایام تعلق نمیگیرد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه حق حبس نداشته باشید
یا خوف ضرر جانی مالی یا شرافتی نداشته باشید ک
ملزم به تمکین هستید
چنانچه تمکین نکنید مستحق نفقه نخواهید بود
و زوج از حکم ناشزگی شما می‌تواند برای تجویز ازدواج مجدد استفاده نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم تمکین نفقه به شما تعلق نمی گیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نفقه شاملتون نمیشه و شوهرتون میتونه با اجازه دادگاه ازدواج کنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تمکین نکنید نفقه به شما تعلق نمیگیرد و همسرتان هم میتواند ازدواج مجدد داشته باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام وقتتون بخیر نفقه شما ساقط می‌شود برای زوج حق ازدواج مجدد ایجاد می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر بعد از ابلاغ اجراییه ، زوجه تمکین ننماید نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت
و زوج میتواند دادخواست ازدواج مجدد را مطرح نماید و ..

شما باید اعلام نمایید که حاضر به ‌تمکین هستید و

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

نفقه به شما تعلق نمیگیره همسرتون میتونه ازدواج مجدد بکنه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه به شما تعلق نمیگیرد و همسر شما می تواند ازدواج مجدد نماید‌

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم تمکین نفقه تعلق نمی گیرد و زوج می تواند تجویز ازدواج مجدد بگیرد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود در تمکین اجباری وجود ندارد فقط از تاریخ قطعیت دیگر نفقه به شما تعلق نمی گیرد و همسر شما می تواند درخواست اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بدهد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تمکین اجباری نیست در صورت عدم تمکین دیگر حق دریافت نفقه ندارید ضمن اینکه همسرتان می تواند از دادگاه اجازه ازدواج مجدد اخذ نماید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که تمکین نکنید دیگر از زمان قطعیت حکم تمکین نفقه به شما تعلق نمیگیرد و با استناد به حکم تمکین همسر شما میتواند از دادگاه اجازه ازدواج مجدد نماید