مشاوره حقوقی رایگان - آیا مستاجر در جلسات ساختمان میتواند شرکت کند و رای بدهد ؟

سلام
آیا نیازی به حضور مالکان آپارتمان در جلسات ساختمان برای تصمیم گیری در خصوص مواردی مثل شارژ و سرایدار لازم است و یا مستاجر هم میتواند شرکت کند و رای گیری انجام شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مستاجر نیز می تواند به نمایندگی از مالک شرکت کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا باید مستاجرین و متصرفین حاضر شوند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می‌توانند به نمایندگی از مالک‌ حضور داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستاجر در صورتی که این اجازه را هم مالک داشته باشد می‌تواند شرکت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مستاجر با اجازه و به قایم مقامی از مالک باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام وقتتون بخیر بله در زمان اجاره میتاجر شارژ را پرداخت مینماید و با سرایدار در ارتباط است مستاجر مالک منافع ميباشد . مگر در موارد تعمیرات اساسی ساختمان و هزینه هایی که مالک می‌بایست پرداخت نماید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

بله مستاجر هم می‌تواند
سکونت کفایت می‌کند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این قانون نیست ولی باید مستاجر که یکسال باید پول شارژ و سرایدار پرداخت کند در جلسه نیز حاضر باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با هماهنگی مالک می تواند شرکت نمایند

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود برای شرکت در جلسات ممانعتی وجود ندارد و برای حق رای می تواند به اذن مالک و به نمایندگی از ایشان انجام دهد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
مهم ساکنین هستند و اگر مستاجر ساکن هست باید مستاجر شرکت کند و لزومی به حضور مالک نداره ولی در مورد سرایدار بهتر مالک هم حضور داشته باشد اگر برای مدت بیش از مدت قرارداد باشد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
مستاجر صرفا به وکالت از طرف مالک می‌تواند در جلسات شرکت کند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به اینکه مستاجر مالک منفعت عین مستاجره می باشد این امکان برایش وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلاک

مستاجران نیز حق شرکت در جلسات ساختمان را دارند و می‌توانند در تصمیم گیری های مربوط به مسائل ساختمانی شرکت کنند و رای بدهند. این حق برای مستاجران، مطابق با قوانین و مقررات مربوط به قوانین تملک آپارتمان ها و قانون اجاره، به آنها تعلق می‌گیرد.