مشاوره حقوقی رایگان - دو مورد اتهامی

1. کارمند هستم و چند نفر از همکاران اقدام به گزارش خلاف واقع و افتراء و توهین نموده اند. که باعث آبروریزی من شده که تمام مدارک را هم دارم. رییس من میگه من میدونم کیه بزار خودم باهاش صحبت کنم و شکایت نکن ولیکن نه صحبتی کرده و با وعده و وعید اجازه م نمیده شکایت کنم، بطور کلی سرکارم گرفته چون حق با منه و دوستاش باید موارد رو اثبات کنن که نمیتونن و براشون بد میشه.
2. مورد دوم هم دیروز در دفتر کاری اتفاق افتاد که یکی از همکاران اقدام به فحاشی و توهین و تهدید کرد. تا بعد از وقت اداری کنار پارکینگ و بیرون از اداره با هم درگیر شدیم. صورتش و گونه هاش آسیب دیده و کسی ام نبود و ندیده، حالا هر دو شکایت کردیم.
اون طول درمان گرفته و منم پزشکی قانونی ضربه جسم سخت رو تأیید و درصد زده.
بطور خلاصه: امروز به قضایی خود اداره مون رفتیم و اون منکر فحاشی شد و منم منکر ضربه زدن چون خودش موقع باز کردن درب خودروی خودش به صورتش خورد و آسیب دید کلیه همکاران شاهد فحاشی او به من بودن ولی دعوای ما رو کسی ندیده. حالا شهود را خواستن منتها رییس ما شهود را تطمیع کرده و گفته اگر رفتین برای شهادت برعلیه فلانی بگویید(من) و بگویید او فحش داده نه همکارم( متشکی عنه پرونده من) و بیم دارم که دروغ بگویند و حقیقت را نگویند.
در این وضعیت اداره ما بر علیه من داره اقدام میکنه و ممکنه باعث اخراجی من که صاحب حق هستم هم بشن که عنوان هم شده اگر ادامه بدی اخراج میشی.
لطفاً راهنمایی بفرمایید چه اقدامی کنم چون حق با منه ولی از من خوششون نمیاد و یک آدم بد ساختن.
میشود گذشت نکنم و از رییسمون بخاطر تطمیع و جانبداری شکایت کنم؟ و همچنین در مورد بند 1 هم میخوام اقدام کنم و درخواست تحقیق و شناسایی افرادی که تهمت زده اند را بکنم چون همین گزارشهای دروغ باعث بدنامی من شده و در این مورد هم مدرک و مستندات خوبی دارم
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام چنانچه مدارک مستندی دال بر اتهامات اعلامی دارید طرح شکایت کنید .