مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

من ماشینمو امانت دادم و به هیچ عنوان قولنامه ی ندارد الان
15 ماهه ماشینمو دست به دست فروختند.
شاکی ع
متهمین:
1-م د
2-ص د
اتهامها:1-فروش مال غیر2-خرید مال غیر
رای دادگاه
درخصوص اتهام متهمین بنامهای آقایان 1-ص د دائر بر فروش مال غیر انتقال یکدستگاه اتومبیل پراید مدل 1389بارزش ریالی 130000000ریال) 2-آقای م ج با وکالت آقای ر دایر بر خرید مال غیر با علم و اطلاع از تعلیق آن به غیر (به عنوان انتقال گیرنده)، با عنایت به محتویات پرونده و تحقیقات معموله و شکایت شاکی و مستندات ابرازی و اقرار متهم ردیف اول و مدافعات بلاوجه وی و متواری بودن متهم ردیف دوم و عدم دسترسی به وی و کیفرخواست صادره از سوی دادسرا، وقوع بزه و انتساب آن به متهمین محرز و مسلم میباشد و لذا مستنداً به مفاد ماده یک از قانون مجازات راجع به انتقال مال غیر و ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری، هرکدام از متهمین موصوف را به تحمل یک سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به میزان یکصد و سی میلیون ریال در حق صندوق دولت و ردیف اول را به رد مال در حق شاکی محکوم می نماید. رای صادره حضوری و ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ، قابل اعتراض در محاکم محترم تجدید نظر استان میباشد
خواهش میکنم منظور از رد مال یعنی چه پول هست یا خودرو چون خودروی من الان 30 میلیون تومان میباشد کارشناس قیمت یک و نیم سال قبلو قیمت گذاشته و هنوز هم ماشینم پیدا نشده لطفا راهنماییم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
دادگاه در مواردی که حکم به رد عین، مثل و یا قیمت مال صادر می‌کند، مکلف است میزان و مشخصات آن را قید و در صورت تعدد محکومٌ‌علیه، حدود مسؤولیت هر یک را مطابق مقررات مشخص کند. در صورتی ‌که حکم به پرداخت قیمت مال صادر شود، قیمت زمان اجرای حکم، ملاک است و در خصوص شما رد مال قید گردیده لذا حکم به رد عین مال صادر شده و نه قیمت آن